L'Ajuntament subvencionarà la instal·lació de sistemes d'estalvi d'energia i d'aigua


  • Comparteix:

L'Ajuntament obrirà el dia 1 de setembre el termini de sol·licitud d'ajuts per instal·lar sistemes d'estalvi energètic i estalvi d'aigua, entre d'altres. Les subvencions, atorgades per l'àrea de Medi Ambient, podran arribar a gairebé 35.000 euros.

La regidoria de Medi Ambient oferirà, com cada any, subvencions per a la protecció mediambiental. Hi haurà tres tipus de subvencions: aquelles dirigides a les instal·lacions de sistemes d'estalvi d'aigua, les enfocades a les activitats de protecció ambiental, i finalment les subvencions per a l'aprofitament d'energies renovables i estalvi energètic.

La tinenta alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat a Cugat.cat a qui van dirigides aquestes subvencions.

Marta Subirà

Ja fa uns anys que l'Ajuntament intenta promoure l'ús de sistemes de millora del medi ambient


El termini de sol·licituds anirà de l'1 de setembre al 28 de novembre. Els ciutadans i empreses que vulguin beneficiar-se d'aquest ajut s'hauran de dirigir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), o bé a l'Oficina Sant Cugat Sostenible, ambdues ubicades a la Plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.