Les jornades de portes obertes dels centres d'ensenyament començaran el pròxim dimarts


  • Comparteix:

Els centres públics d'educació infantil, primària i secundària ja han fet públics els dies que se celebren les jornades de portes obertes. Les visites, que començaran el 25 de febrer, es complementen amb reunions informatives que exposen la línia pedagògica que segueix el centre.

Les jornades de portes obertes, que Sant Cugat ve realitzant fa diversos anys, tenen l'objectiu d'apropar pares i alumnes als mètodes d'ensenyament que s'imparteixen als centres. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha comentat quines famílies són les que més acudeixen a aquest tipus d'actes:

Àngels Ponsa

És una opció que tenen els pares i les mares de veure molt d'aprop els centres


Ponsa també ha remarcat que, a banda de conèixer les instal·lacions de l'escola o institut, els pares poden assistir a reunions informatives:

Àngels Ponsa

És tant important la visita a les instal·lacions com les xerrades que es fan desprès


La primera jornada de portes obertes serà dimarts vinent al centre d'educació infantil i primària Pins dels Vallès. Les zones d'influència dels centres educatius es poden consultar en els taulers d'anuncis de cada escola i a la Casa Mònaco. A tots els centres de primària les reunions informatives es realitzaran a les 6 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.