L'alcalde anuncia que si continua al govern farà la piscina de Mira-sol en el proper mandat


  • Comparteix:

Mira-sol tindrà piscina coberta en el proper mandat. Així ho ha anunciat l'alcalde, que ha concretat que es farà a l'altra banda de la via del tren, al costat del Turó de Can Mates. L'anunci no acaba de satisfer el president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, que demana que la ubicació sigui al costat del Casal i no pas a Can Mates. Precisament aquest diumenge l'Associació de Veïns aprofitarà la celebració de la Festa del Casal per demanar que l'equipament es construeixi en l'emplaçament que proposen.

Lluís Recoder ha explicat que la construcció d'uns piscina a Mira-sol es un projecte ja contemplat que es començarà a executar en els propers quatre anys. Recoder creu que amb la construcció d'aquest equipament es completa les piscines del Parc Central, Rambla del Celler, Valldoreix i la Floresta:

Lluís Recoder

La piscina de Mira-sol la farem dins del proper mandat


Josep Maria Àngel, president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, no es dóna per satisfet ja que afirma que Can Mates no és el millor emplaçament i demana que s'ubiqui just al costat del Casal on hi ha la resta d'equipaments esportius. Després de demanar, reiteradament, una piscina coberta, ara, creuen que és el moment de decidir-ne la ubicació:

Josep Maria Àngel

Nosaltres pensem que la ubicació ideal és al costat del Casal Cultural


Aquesta reivindicació es posarà de manifest aquest diumenge durant la Festa del Casal que s'organitza des de fa 20 anys. La celebració començarà a les 12 i comptarà, a més, amb un debat electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.