El Club de Rugby per fi compta amb instal·lacions pròpies després de 16 anys


  • Comparteix:

El camp s'ha estrenat amb enfrontaments amistosos

El camp s'ha estrenat amb enfrontaments amistosos

El Club de Rugby Sant Cugat ja compta amb instal·lacions pròpies, després de més 16 anys entrenant en locals aliens. Amb la inauguració del camp de rugby d'entrenament de la Ciutat Esportiva s'acompleix una reivindicació històrica de l'entitat, que compta, actualment, amb cent-cinquanta jugadors. Més de mil persones han volgut presenciar la inauguració del nou equipament municipal.

El camp de rugby té 7.150 metres quadrats de gespa artificial, una característica que el converteix en el primer i únic de Catalunya d'aquestes caratcterístiques dedicat a aquest esport. La instal·lació, pressupostada en 366.000 euros, veurà a punt els vestidors i els edificis auxiliars al mes de maig.

La seva presentació s'ha convertit en una jornada festiva, marcada pels enfrontaments entre el Club local i la Selecció Catalana de Rugby i l'USAP de Perpignan. La inauguració s'ha viscut amb emoció per part dels jugadors però també entre els tècnics i entrenadors de les seccions. Bona mostra d'això, han estat les paraules del vicepresident del Club, Xavi Trubat i el coordinador de la Ciutat Esportiva, Francesc Godàs:

Xavi Trubat/Francesc Godàs

Això ens portarà més èxits/Estic molt emocionat perquè per fi s'ha fet realitat aquest somni


L'alcalde ha estat l'encarregat de fer el xut d'honor de l'enfrontament entre els júniors del Club de Rugby Sant Cugat i la Selecció Catalana. Lluís Recoder ha remarcat que aquest camp ha nascut del Pla d'Equipaments Esportius, un document que ha fet possible la realització d'instal·lacions necessàries per a la nostra ciutat:

Lluís Recoder

Aquest projecte s'inclou dins el pla d'equipaments esportius, que ens ha permès fer realitat diverses instal.lacions esportives


La Federació Catalana de Rugby ha apadrinat la inauguració del camp de rugby d'entrenament de la futura Ciutat Esportiva. El seu president, Sergi Brossa, ha dit que l'entitat té l'objectiu de fer arribar aquest esport a totes les escoles que ho desitgin:

Sergi Brossa

Estem redactant un document per fer arribar aquest esport a totes les escoles de Catalunya


A l'acte, l'Ajuntament ha retornat al Club de Rugby la Copa que els cadets van guanyar l'any 2002 en el Campionat espanyol. Ara, l'entitat esportiva ja disposa de vitrina pròpia on col·locar els premis nacionals i internacionals que han aconseguit al llarg de la seva trajectòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.