Duran reclama el vot a electors del PSC, ERC i el PP cansats de tripartit


  • Comparteix:

Duran i Lleida demana el vot als electors del PP, el PSC i ERC descontents amb el tripartit. El secretari general de CiU assegura que un suport massiu a la federació és l'única via per recuperar 'el prestigi de país' perdut en l'última legislatura. Duran i Lleida reivindica els nacionalistes com a garantia d'estabilitat per a la Generalitat.

El polític ha responsabilitzat el tripartit del 'desgovern' i de la pèrdua de respecte cap a Catalunya. Per aquest motiu, Duran ha reclamat a l'electorat del PSC, el PP i ERC que voti la federació per recuperar un projecte de govern per al país.

Segons el dirigent nacionalista, una victòria àmplia de CiU és l'única forma d'impedir la reedició el tripartit.

Josep Antoni Duran i Lleida

L'única enquesta que val són les eleccions de l'1 de novembre. Si no aconseguim una victòria clara, es reeditarà el tripartit.


D'altra banda, Duran també ha advertit del risc de centrar el creixement de la població en la immigració. Segons el dirigent nacionalista, cal potenciar polítiques de natalitat per garantir el futur del país.

El dirigent nacionalista ha fet aquestes declaracions en la presentació de les propostes en educació de CiU. En aquest sentit, Duran ha reivindicat el dret dels pares a escollir el centre educatiu del seus fills.

Josep Antoni Duran i Lleida

A Catalunya, és una riquesa la doble titularitat de les escoles.


L'alcalde i parlamentari Lluís Recoder ha elogiat la convivència entre les escoles públiques i concertades a Sant Cugat. Recoder també ha remarcat que Sant Cugat inverteix més en el manteniment dels centres públics que ciutats com Sabadell i Terrassa, governades per partits d'esquerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.