Anna Simó aposta per estendre els ajuts de Serveis Socials a les rendes mitjanes


  • Comparteix:

ERC es compromet a impulsar la Llei de Serveis Socials i a dotar-la del pressupost suficient si accedeix al proper govern de la Generalitat. En un acte electoral a Sant Cugat, l'exconsellera Anna Simó ha apostat per continuar incrementant els ajuts del departament de Benestar i Família i fer-los extensius a les rendes mitjanes.

Acompanyada pel tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, i el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, Simó ha explicat el programa de Benestar i Família d'ERC a un grapat d'entitats santcugatenques.

L'exconsellera ha defensat la feina feta per l'últim govern de la Generalitat en aquest àmbit i ha assegurat que si ERC és present al proper executiu, una de les prioritats serà aprovar la Llei de Serveis Socials. Simó s'ha compromès a dotar el projecte del pressupost suficient, amb un pla de xoc de 400 milions d'euros per als primers dos anys i 2.000 milions més per al desplegament de la llei.

Segons Anna Simó, el pressupost de Serveis Socials ha de continuar augmentant per donar cobertura també a les rendes mitjanes.

Anna Simó

Els Serveis Socials eren un 'favor' adreçat només a col·lectius sense recursos. Les rendes mitjanes, que paguen més impostos, han quedat excloses dels Serveis Socials.


La integració de la immigració en l'Estat del benestar és una altra de les prioritats d'ERC. Anna Simó assegura que els republicans impulsaran una Llei d'acollida per fixar els drets i deures dels nouvinguts.

Anna Simó

El dret social a conèixer el català, que és una llengua d'igualtat d'oportunitats. I el dret a formar-se i reciclar-se laboralment.


Simó ha apostat per endurir les inspeccions contra el treball irregular i ha reclamat que la Generalitat pugui gestionar bilateralment amb l'Estat els fluxos migratoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.