ERC espera consolidar el creixement electoral del 2003


  • Comparteix:

ERC confia en consolidar el creixement electoral del 2003 i espera que els republicans siguin decisius en el futur govern de la Generalitat. L'alcaldable de la formació a Sant Cugat, Raül Grangé, afirma que Esquerra ha fet una campanya en positiu, a diferència d'altres formacions.

ERC ha muntat aquest divendres a la tarda una paradeta a la plaça dels Quatre Cantons per apropar a la ciutadania el seu programa electoral i demanar el vot. L'alcaldable de la formació, Raül Grangé, ha dit que la campanya dels republicans és en positiu, a diferència de la de CiU, que ha introduït el 'marqueting americà' a la política catalana.

Grangé espera que Esquerra pugui consolidar els resultats del 2003 o, fins i tot, superar els actuals 23 escons al Parlament.

Raül Grangé

Som optimistes. Creiem que consolidarem el creixement del 2003 o fins i tot guanyarem 1 o 2 escons. Desitgem que el catalanisme d'esquerres i independentista sigui decisiu.


Grangé ha remarcat que el compromís d'ERC és amb el poble de Catalunya, i no amb els candidats d'altres formacions, com Artur Mas o José Montilla. El dirigent republicà assegura que tant un com l'altre tenen dependència del govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.