L'alcalde apel·la a la responsabilitat ciutadana en aquestes eleccions


  • Comparteix:

L'alcalde ha fet una crida a la participació en aquesta jornada elecetoral per la importància, diu, d'aquests comicis per al futur del país. Lluís Recoder considera que, al marge dels resultats, el govern que surti de les urnes serà decisiu perquè definirà l'orientació nacional de Catalunya en els propers anys.

Passades les onze del matí, l'alcalde Lluís Recoder ha anat a l'Escola d'Arquitectura del Vallès per exercir el dret de vot.
Recoder ha apel·lat a la responsabilitat dels santcugatencs per demanar la participació en aquesta jornada electoral.

Lluís Recoder

Aquestes eleccions són molt importants per al futur del nostre país. Del que es decideixi avui en dependrà l'orientació de la futura política catalana, i aquest és un motiu prou important per venir a votar.


Les eleccions d'avui serviran per escollir el Parlament de la vuitena legislatura i el president número 128 de la Generalitat. Aquesta institució va néixer el 1359 i el primer president en va ser Berenguer de Cruïlles.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.