Tombada la moció del PSC per la modificació de l'ordenança de subvencions


Temes relacionats

El PSC reivindica de nou un atorgament de subvencions més participatiu (22/ago/14)


  • Comparteix:

L'Ajuntament no revisarà l'ordenança general de subvencions a les entitats i associacions

L'Ajuntament no revisarà l'ordenança general de subvencions a les entitats i associacions

El ple municipal ha rebutjat la moció del PSC que sol·licitava la revisió i modificació de l'ordenança general de subvencions a entitats i associacions. El suport del PSC i la CUP ha estat insuficient per tirar endavant una proposta que ha estat tombada amb la negativa de CiU i les abstencions del PP i ICV-EUiA.

El regidor socialista Pere Soler assegura que amb una revisió de la normativa s'aconseguiria millorar la transparència del repartiment de les subvencions. Soler ha insistit que no acusen l'Ajuntament de mala praxi, sinó que demanen un paper actiu de les entitats per augmentar l'equitat en l'atorgament de subvencions.

Pere Soler

Estem parlant de qüestions tècniques, no de modificar de dalt a baix l'ordenança. Parlem de revisar-la i encabir la participació de les entitats on sigui possible.


L'equip de govern no ha donat suport a la proposta socialista. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha admès la bona voluntat de la moció, però assegura que les entitats ja tenen les portes obertes a la participació.

Xavier Escura

La proposta de la moció suplanta les obligacions de la junta de govern i els seus criteris de gestió cultural, coses que han estat votades per la gent.


La moció del PSC ha rebut un únic suport, el de la CUP, que ha votat a favor d'introduir els canvis proposats. Per la seva banda, el PP i ICV-EUiA s'han abstingut. Els ecosocialistes creuen que, a finals de mandat, no és bon moment per abordar aquests canvis. Els populars demanen més transparència però creuen que les mesures proposades pels socialistes podrien provocar conflictes d'interessos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.