La municipalització de la zona blava passa avui pel ple


Temes relacionats

Cáceres s'estrena com a regidor i es posa a disposició del PSC per seguir la tasca (16/feb/15)

Sant Cugat municipalitza la zona blava per finançar habitatge públic de lloguer (14/feb/15)

Pas endavant perquè el solar del Catalunya aculli equipaments esportius (14/feb/15)

El PP defensarà al ple el 'dret a decidir' la llengua vehicular a l'escola ( 7/feb/15)

El PP demanarà al ple la inclusió de Sant Cugat a la zona 1 de transport públic ( 5/feb/15)

ICV-EUiA buscarà el suport del ple als malalts d'hepatitis C ( 2/feb/15)

El PP vol el rebuig del ple a l'increment en la tarifa de l'aigua (30/gen/15)

ICV-EUiA vol expandir el consum ecològic i de proximitat a Sant Cugat (29/gen/15)


  • Comparteix:

El ple debatrà la municipalització de la zona blava

El ple debatrà la municipalització de la zona blava

La municipalització de la zona blava passa aquest dilluns pel ple, que inclou nou mocions dels grups, entre les quals una d'ICV-EUiA, CiU, el PSC i la CUP per promocionar productes alimentaris de proximitat. El PP presenta un text contra l'increment del preu de l'aigua i el regidor no adscrit impulsa la col·locació del retrat del rei Felip VI a la sala de plens. La sessió comença a les set del vespre i mitja hora abans, és el torn de participació ciutadana.

El ple porta a aprovació la municipalització de la zona blava, que passarà a ser gestionada per Promusa incloent un nou sistema d''smart pàrquing'.

Abans, els grups municipals debatran nou mocions. La primera, impulsada per ICV-EUiA amb el suport de CiU, el PSC i la CUP, es basa en la promoció dels aliments ecològics i de proximitat a la ciutat. Els mateixos grups presentaran una moció en defensa dels afectats per hepatitis C i del seu dret a rebre tractament en el sistema sanitari públic. El text també és una proposta d'ICV-EUiA.

CiU presentarà una moció de suport al jutge Santiago Vidal. El PP buscarà el suport en la seva proposta contra l'increment de la tarifa de l'aigua a la ciutat i també impulsarà un text per sol·licitar la inclusió de Sant Cugat a la corona 1 del transport públic. Aquest partit també portarà una moció per garantir el dret a l'escolarització en llengua castellana a les escoles de Sant Cugat.

De la seva banda, el PSC porta un text sobre els serveis sanitaris a Sant Cugat i al Vallès Occidental Est. La moció reivindica l’hospital de referència per a Sant Cugat, Rubi i Castellbisbal, així com també la reobertura de llits hospitalaris de planta tancats als hospitals de Terrassa i Sabadell. Finalment, el regidor no adscrit, Bruno de Salvador, presenta una moció per donar compliment al ROM, que ordena col·locar el retrat del rei Felip VI en un lloc preferent de la sala de plens.

En l'àmbit d'Urbanisme, es porta a aprovació provisional de la modificació puntual del PGM al sector de Can Ametller. També passa pel ple la proposta d'aprovació de la modificació puntual del planejament del solar ubicat a darrere de l'escola Catalunya, perquè pugui acollir equipaments esportius. A més, es presentarà la proposta d'acord per a l'aprovació inicial de la dissolució del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.