Miquel Quintana passa a militar a CDC amb l'objectiu de 'treballar' per millorar els resultat de la federació


  • Comparteix:

Quintana ha passat d'UNIS, a la Plataforma 2003 i ara, CDC.

Quintana ha passat d'UNIS, a la Plataforma 2003 i ara, CDC.

El cap de llista per UNIS en les passades eleccions municipals, Miquel Quintana, s'ha fet militant de Convergència Democràtica, convençut que la federació nacionalista encara, ara, una nova etapa de creixement després de la davallada de vots en les passades dues conteses electorals. Quintana, que també ha passat per la Plataforma 2003 liderada per Pere Esteve, està disposat a treballar dins el partit per revalidar la confiança dels santcugatencs a les eleccions del 2007.

Qui fou el seu rival en les passades eleccions municipals, Lluís Recoder, s'ha convertit, ara, en l'avalador de la seva alta com a nou militant de CDC.

Miquel Quintana ha passat de ser el cap de cartell de la desapareguda formació UNIS, a formar part de la Plataforma 2003 - que va anar a les eleccions catalanes amb ERC-, i ara, militant de Convergència.

Quintana ha mostrat el seu entusiasme i disposició a treballar a partir d'avui per 'reflotar' CIU de la pèrdua de vots patida tant en les eleccions catalanes com espanyoles. El nou militant creu que cal una profunda reflexió dins la federació que detecti els errors comesos i obri una nova etapa que il·lusioni la ciutadania:

Miquel Quintana

Sóc crític i cal un procès de reflexió dins de CIU. Cal veure errors i encerts per generar un nou projecte il·lusionant.


Sobre el seu paper en la política, Quintana ha destacat la seva capacitat de treball i la seva vocació de servei. Espera treballar a les ordres del partit per revalidar la confiança, el 2007, dels sancugatencs i que sigui Recoder altra vegada qui encapçali la llista de CIU:

Miquel quintana

Estic disposat a treballar, aniré a les llistes si aquesta és la voluntat del partit i espero i desitjo que Recoder agafi ànims i es torni a presentar.


La nova alta es va formalitzar en l'assamblea Convergència Democràtica celebrada ahir.
Recordem que el nom de Quintana també va 'sonar', en el seu moment, per exercir el paper de Síndic de Greuges local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.