Societat Civil Catalana enceta una ronda de contactes amb els grups municipals


Temes relacionats

SCC reclamarà que es retiri l'estelada de Lluís Millet quan comenci la campanya (11/mar/15)


  • Comparteix:

SCC s'ha reunit amb el PSC aquesta setmana / Foto: SCC

SCC s'ha reunit amb el PSC aquesta setmana / Foto: SCC

Societat Civil Catalana (SCC) s'està reunint amb els grups polítics municipals per intercanviar impressions amb relació a l'actualitat de la situació política i social de Sant Cugat. L'entitat s'ha reunit aquesta setmana amb el PSC i ha continuat la ronda aquest divendres amb el PP.

La delegació de SCC que s'està reunint amb els grups polítics locals està formada pel vicepresident segon de la plataforma, José Rosiñol, la responsable de la delegació local, María José Argerich, i els vocals María Domingo i Manel Béjar.

Aquest dimarts es van reunir amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, a qui van demanar la retirada de l'estelada de la plaça de Lluís Millet i van criticar l'ús de 'mitjans públics per instal·lar carpes i penjar pancartes d'associacions', en al·lusió a les entitats independentistes.

En les reunions amb els representants dels grups polítics locals, SCC ha explicat que s'implicarà en la pròxima campanya electoral 'instant als ciutadans a la participació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.