L'EMD de Valldoreix celebra avui la primera junta de veïns del mandat


  • Comparteix:

Una junta de veïns

Una junta de veïns

La sala de plens de l'EMD de Valldoreix acull aquest dijous a partir de les set de la tarda la primera junta de veïns del nou mandat que inclou la constitució dels grups i nomenaments dels portaveus. La sessió també preveu donar compte de la creació d'àrees de govern i nomenament dels seus membres.

L'ordre del dia s'obrirà amb l'aprovació de la periodicitat de les juntes de veïns. La sessió també farà efectiu el nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats i del tresorer, així com la creació de la comissió especial de comptes i nomenament dels seus membres.

La sessió també acollirà la creació de les indemnitzacions per assistències a òrgans col·legiats i les retribucions a membres de la corporació i aportacions als grups polítics. També es tractarà la compatibilitat del president de l'EMD per exercir l'activitat privada d'administrador de l'empresa Instal·lacions Puig SL.

La junta acabarà amb una modificació pressupostària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.