Conesa es perfila com a nova presidenta de la Diputació, segons l''Ara'


  • Comparteix:

Conesa, durant una entrevista a La Xarxa

Conesa, durant una entrevista a La Xarxa

Mercè Conesa és la política més ben situada per convertir-se en la nova presidenta de la Diputació de Barcelona, segons el diari 'Ara'. CDC ja té avançat un pacte amb ERC i obre la porta a la col·laboració del PSC.

L'alcaldessa i portaveu de CDC ja va mostrar-se disposada a assumir aquesta responsabilitat en una entrevista recent a La Xarxa. Tot i no mullar-se, Conesa va remarcar que estava a disposició del partit per allò que necessités, quan va ser preguntada per la possibilitat de ser presidenta de la Diputació en substitució de Salvador Esteve. Segons fonts consultades per l''Ara', Conesa està molt més ben posicionada que l'altre aspirant, l'alcalde de Premià i president de l'Associació Catalana de Municipals (ACM), Miquel Buch.

Conesa va ser vicepresidenta de la Diputació de Barcelona en el darrer mandat. La dedicació al consistori com a alcaldessa i l'activitat a l'organisme supramunicipal va generar crítiques a l'oposició. En aquest sentit, la CUP va instar Conesa a aclarir quina era la dedicació real a les dues administracions.

El mandat de la Diputació de Barcelona començarà el 15 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.