L'Ajuntament fa un decret perquè el club Cànem només obri com a local social


  • Comparteix:

Ajuntament

Ajuntament

L'Ajuntament ha fet un nou decret perquè el Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí, que va reobrir portes aquest dilluns només funcioni com a 'local social d'esbarjo'. El consistori, que ha remès al jutjat les diligències fetes per la Policia Local, afirma que a la documentació presentada per l'entitat no consta 'de manera explícita' l'activitat com a club de fumadors. L'administració demanarà a l'espai els seus estatuts i farà comprovacions per garantir que s'ajusta als usos fixats en el nou decret que el consistori ha fet per desautoritzar el consum de cànnabis i tabac al local.

La Policia Local va desprecintar aquest dilluns el Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí, després que fos tancat el 15 de juliol passat per no tenir els permisos pertinents. Una reobertura que, segons l'entitat, ha estat possible perquè el consistori va reconèixer que l'espai sí pot obrir en tenir una llicència d'activitat prèvia a la moratòria municipal.

Una versió que no comparteix l'Ajuntament que acaba de fer un decret per prohibir el funcionament com a club de fumadors de l'espai, adduint que la documentació del club no especifica aquesta activitat. El tinent d'alcalde de Territori, Damià Calvet, aclareix que el que ha fet el consistori és admetre 'parcialment' el recurs presentat pel club i donar-li cabuda només com a local social d'esbarjo.

Damià Calvet

La decisió està presa. Aquí no hi haurà un club de fumadors i l'Ajuntament està redactant la normativa que ha de permetre la regulació d'aquesta activitat en un futur.


L'informe elaborat pels serveis jurídics municipals resol que manca una 'regulació específica dels clubs de fumadors de cànnabis i tabac'. El consistori assegura haver rebut ja queixes veïnals per la reobertura del local i que vetllarà perquè el club del carrer d'Adrià Gual s'ajusti als usos definits en el nou decret.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.