Berta Rodriguez, responsable d'actes sectorials de la campanya del PP a les europees


  • Comparteix:

Rodriguez s'encarregarà d'organitzar els actes de campanya a BCN.

Rodriguez s'encarregarà d'organitzar els actes de campanya a BCN.

La presidenta local del PP, Berta Rodriguez, ha estat nomenada responsable d’actes sectorials de la campanya dels populars per les eleccions europees. Rodriguez s'ha mostrat convençuda que el seu partit obtindrà millors resultats als comicis europeus perquè ha desaparegut, diu, el clima d'indignació sorgit arran dels atemptats de l'11-M.

El Partit Popular continua comptat amb Berta Rodríguez. Després de deixar les llistes al Congrés en les darreres eleccions, el PP de Barcelona ha escollit la santcugatenca per assumir l'organització dels actes electorals de la formació en aquesta circumscripció.

Rodríguez s'ha mostrat il.lusionada per aquest nou repte, sobretot per donar suport a la candidatura de Jaime Mayor Oreja com a cap de llista de les eleccions europees. La popular confia que el PP aconsegueixi 22 escons a l'Eurocambra, una fita que serà possible, diu, ara que ja no existeix la 'ràbia' ciutadana que - assegura- va donar el triomf al PSOE a les darreres eleccions:

Berta Rodríguez

Ara ja no hi ha indignació. A les eleccions del 14-M, molta gent es va penedir després de votar.


La presidenta del PP de Sant Cugat també espera que els ciutadans no votin condicionats per la marxa dels soldats espanyols de l'Iraq ordenada per Rodríguez Zapatero:

Berta Rodríguez

Les tropes han d'estar ja aquí, quan comenci la pre-campanya, sense donar opció a l'ONU perquè enviï efectius a Iraq.


La llista popular a les europees compta amb dos representants de la circumscripció de Barcelona. L'expresident del PP català, Aleix Vidal-Quadras ocupa el quart lloc, i l'exdiputat Salvador Sanz, el número 25.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.