El programa 'Gent 3.0' tindrà continuïtat a Sant Cugat


  • Comparteix:

El conveni s'ha signat aquest divendres / Foto: Premsa Sant Cugat

El conveni s'ha signat aquest divendres / Foto: Premsa Sant Cugat

L'Ajuntament i l'Obra Social 'La Caixa' han renovat el programa 'Gent 3.0' per acostar les noves tecnologies a la gent gran. El programa, vigent al municipi des del 2008, incorpora també tallers per contribuir al benestar i la millora de la qualitat de vida d'aquest col·lectiu, així com de voluntariat i participació social.

Totes les activitats d'aquest programa es fan al Centre Social Sanitari de la Floresta. Pel que fa als tallers de noves tecnologies, els participants aprendran les funcions més bàsiques de l'ordinador i s'endinsaran en el món d’Internet i les xarxes socials. A més, també aprendran a crear i dissenyar documents de text i a retocar imatges amb Photoshop, entre altres.

El programa 'Gent 3.0' també incorpora tallers per contribuir al benestar i a la millora de la qualitat de vida de la gent gran, tant físic com emocional. En aquest àmbit podran fer ús d’una plataforma virtual pensada per exercitar les capacitats cognitives de manera senzilla i entretinguda. A més, les propostes inclouen un programa de voluntariat i participació social.

La tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, i representants de l’Obra Social 'La Caixa' han estat els encarregats de signar aquest divendres la renovació del conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.