C's proposa limitar a dos els mandats d'alcaldia i tinència d'alcaldia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Munia Fernández-Jordán i Aldo Ciprián han presentat la moció a la premsa

Munia Fernández-Jordán i Aldo Ciprián han presentat la moció a la premsa

Ciutadans (C's) presentarà una moció al ple d'aquest mes per limitar a dos els mandats que pugui acumular una persona com a alcalde o tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Sant Cugat. La formació vol arribar a aquest acord amb la resta de formacions amb representació al ple perquè aquesta mesura s'apliqui a la ciutat.

El portaveu de la formació, Aldo Ciprián, ha dit que 'vuit anys són suficients per desenvolupar un projecte polític'. La mesura respon, segons el partit, al descontent dels ciutadans amb la classe política i només afectaria alcaldies i tinències d'alcaldies, i no la resta de càrrecs electes d'un consistori, que es podrien acumular més enllà de dos mandats.

Ciprián ha explicat que la moció no ha tingut 'en general' bona acollida entre els altres partits amb representació al consistori.

Aldo Ciprián

La moció no personalitza ni intenta buscar culpables. Volem donar veu a la ciutadania que ens ha votat perquè creiem en la regeneració democràtica que proposarem i defensarem.


C's també vol eliminar l'acumulació de càrrecs públics a través d'un sistema d'incompatibilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.