ERC debatrà en assemblea la possibilitat de negociar amb CDC per entrar al govern municipal


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES

Els regidors d'ERC-MES

ERC es reunirà en assemblea per debatre la possibilitat de negociar amb Convergència una entrada al govern municipal. La trobada, que tindrà lloc dilluns 22 a dos quarts de vuit del vespre al Xalet Negre, arriba després de l'interès que els convergents han traslladat a la coalició ERC-MES perquè formin part de l'equip de govern.

Els republicans havien refermat el compromís per seguir a l'oposició malgrat els oferiments de l'alcaldessa, Mercè Conesa, per assolir un pacte. Tot i així, més tard les dues parts van apropar posicions després de signar un acord d'estabilitat pressupostària.

La trobada que proposa ERC respon a la voluntat del partit d'obrir a la militància un debat per concretar si s'ha de negociar amb CDC i en quines condicions s'ha de fer. Ho ha explicat el president republicà, Oriol Cisteró.

Oriol Cisteró

No podem menystenir les propostes que se'ns fan, que condueixen de passar de l'oposició a estar a un govern. Creiem que és bo que tota la militància opini.


A banda d'aquest debat, l'assemblea d'ERC posarà sobre la taula l'aprovació de l'informe econòmic de la secció local entre 2013 i 2015.

El punt de vista de MES
El regidor de Moviment d'Esquerres (MES) i membre de la direcció nacional del partit, Ferran Villaseñor, ha explicat a Cugat.cat que la formació comparteix full de ruta amb ERC, amb la qual comparteixen grup municipal al ple. El regidor també ha posat en valor els acords que s'han assolit amb el grup municipal de Convergència en el que va de mandat.

Ferran Villaseñor

El temps en què hem treballat en el grup municipal i també amb Convergència ha estat positiu.


En tot cas, Villaseñor ha explicat que si s'avança cap a una negociació per entrar a l'equip de govern, els militants del seu partit ho hauran de ratificar i, posteriorment, es comunicarà a la direcció nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.