ASDI demana voluntaris per tirar endavant els projectes de l'entitat


  • Comparteix:

L'entitat ha hagut de contractar, per primera vegada,  una empresa per les colònies d'estiu

L'entitat ha hagut de contractar, per primera vegada, una empresa per les colònies d'estiu

L'Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat, ASDI, ha fet una crida a totes aquelles persones majors de 16 anys que vulguin col·laborar fent de voluntaris en aquesta entitat. Des de l'associació han explicat que la manca de monitors els ha obligat fins i tot a contractar una empresa especialitzada per poder fer les colònies d'estiu, fet que han encarit molt els costos d'aquesta activitat.

Des de ja mesos, ASDI està denunciat la manca de voluntaris que els ajudin a tirar endavant els seus projectes.

Aquesta situació, lluny de millorar, ha acabat obligant a l'entitat a contractar una empresa especialitzada per poder fer les colònies que organitzen habitualment durant el juliol. Segons la presidenta d'ASDI, això encareix molt els costos de l'activitat i molts pares no ho acaben de veure clar.

Enriqueta Guarch

Com que no tenim voluntariat, hem hagut de contractar una empresa i això ha encarit molt el preu i molts pares s'ho estan pensant.


Les colònies estan previstes a Vilanova de Sau, en una casa de colònies i no en apartaments com es feia fins ara, ja que els monitors de l'empresa no coneix els nois i noies i prefereixen tenir-los tots dins una mateixa casa.

Davant d'aquesta situació, ASDI ha repetit la crida a totes aquelles persones que tinguin ganes de fer una tasca de voluntariat perquè s'animinin col·laborin amb el seu projecte. Els únics requisits són ser major de 16 anys i tenir ganes de col·laborar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.