Convergència i Demòcrates de Catalunya refermen el compromís per governar Sant Cugat fins al 2019


  • Comparteix:

Representants dels dos partits han signat l'acord

Representants dels dos partits han signat l'acord

Les agrupacions locals de Convergència i Demòcrates de Catalunya (DC) han refermat el seu compromís per governar la ciutat fins al 2019, any del final de mandat municipal. L'acord corrobora el conjunt del programa electoral i el pacte d'estabilitat pressupostari subscrit amb ERC-MES.

L'acord no impedeix els pactes de govern amb altres partits si les dues parts hi donen suport. El nom del grup municipal format pels dos partits al ple serà Grup Municipal de Convergència almenys fins a la celebració del proper congrés de Convergència Democràtica de Catalunya. Aquest nom es modificarà abans d'acabar el 2016 i inclourà el nom i les sigles de Demòcrates de Catalunya.

La coordinadora del Grup Municipal de Convergència i tinenta d'alcalde, Carmela Fortuny, ha celebrat l'entesa.

Carmela Fortuny

Volem refermar el compromís amb el qual ens vam presentar, que es manté ferm.


El membre de Demòcrates de Catalunya i tinent d'alcalde, Carles Brugarolas, ha refermat la voluntat dels partits de treballar junts.

Carles Brugarolas

Volem llençar un missatge de cohesió, tranquil·litat i programàtic. Volem treballar plegats almenys fins al 2019 i refermar els compromisos que hem fet.


La vigència de l'acord s'extingeix a l'inici de la campanya electoral de les eleccions municipals previstes per al 2019.

El grup municipal va començar el mandat amb el nom de Convergència i Unió (CiU). Quan es va consumar el trencament de la federació, dues regidores d'Unió, Cristina Paraira i Esther Salat, van deixar el partit per passar a la militància de Convergència. Prèviament, el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ja havia deixat la formació liderada aleshores per Duran i Lleida per formar part de Demòcrates de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.