Sant Cugat tindrà per primera vegada un director de seguretat ciutadana i via pública


  • Comparteix:

Dos agents de la policia local a la sala de seguiment de vídeo càmeres de Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Dos agents de la policia local a la sala de seguiment de vídeo càmeres de Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

L'Ajuntament tindrà per primera vegada la figura de direcció de l'àmbit de seguretat ciutadana i via pública. El ple municipal de dilluns debatrà sobre aquesta moció, que es presenta a través d'alcaldia. El nou director, del qual no ha transcendit encara el nom, tindrà dedicació exclusiva i rebrà una retribució de 70.700 euros bruts anuals, la mateixa xifra que la dels altres càrrecs directius del consistori.

La portaveu adjunta del govern municipal, Carmela Fortuny, ha explicat la necessitat de crear aquest càrrec, tenint en compte la intensitat social i d'activitats que hi ha a Sant Cugat.

Carmela Fortuny

En una població com la que tenim amb aquesta intensitat d'activitat és molt important garantir que la gestió de la via pública es fa en condicions i amb una bona coordinació.


Amb el nou cartipàs, l'Ajuntament de Sant Cugat no tenia creada la regidoria de Seguretat Ciutadana, com havia passat en anterioritat. Des del maig passat, aquesta responsabilitat i la de Protecció Civil recauen directament en la figura de l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.