Nova acció de l'Aplec Jove per reclamar espais per a les entitats


  • Comparteix:

Un dels espais on l'Aplec ha penjat una pancarta

Un dels espais on l'Aplec ha penjat una pancarta

L'Aplec Jove s'ha tornat a mobilitzar per reclamar espais per a les entitats i el jovent de la ciutat. En aquesta ocasió, l'entitat ha penjat pancartes en alguns dels espais buits que poden acollir un ús social, com la Casa Jaumandreu i Can Quitèria, en la campanya 'Recuperem Espais'.

L'Aplec Jove reclama, així, destinar a un ús social i cultural els espais en desús o infrautilitzats, ja que el jovent i col·lectius de la ciutat necessiten un lloc on desenvolupar els seus projectes. La membre de l'Aplec Jove Ariadna Sierra ha explicat que es tracta d'una acció simbòlica.

Ariadna Sierra

És una acció simbòlica per visibilitzar aquesta manca d'espais que és un problema endèmic de Sant Cugat.


L'Aplec Jove aposta per l'autogestió d'aquests espais per donar resposta a un problema que consideren 'endèmic' i 'històric' de Sant Cugat. De fet, l'Aplec Jove veu en aquest model una opció per fomentar iniciatives allunyades del constant vistiplau de l'Ajuntament i dels habituals 'impediments burocràtics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.