El PSC diu que CIU no ha tingut mai cap projecte per un intercanviador a Vullpalleres


  • Comparteix:

Recoder i Enric Ticó en el moment de presentació del projecte.

Recoder i Enric Ticó en el moment de presentació del projecte.

El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, ha negat rotundament que l'anterior executiu de Convergència i Unió a la Generalitat tingués un projecte en ferm per construir un intercanviador a la futura estació dels Ferricarrils de la Generalitat a Vullpalleres. Segons Jordi Menéndez, l'acte de presentació públic a la ciutat va ser només fum ja que el projecte no estava contemplat ni els Pressupostos ni en el Pla Parcial. Menéndez assegura que hi haurà estació però que l'intercanviador ha estat només una intel·lèquia d'alguns.

Jordi Menéndez ha posat en solfa les paraules de Mercè Conesa quan assegurava que el nou govern de la Generalitat ha decidit no tirar endavant el projecte d'intercanviador per l'estació de Ferrocarrils a Vullpalleres. El portaveu dels socialistes assegura que Convergència i Unió va aixecar la camisa als santcugatencs quan, en un acte a l'Ajuntament, va presentar el projecte i fins i tot va xifrar el seu cost en 33 milions d'euros. Per Menéndez el projecte 'mai' ha estat damunt la taula ni s'ha fet una reserva ni en els Pressupostos ni en el Pla Parcial:

Jordi Menéndez

Ens havien pres el pèl amb la promesa de construir l'intercanviador. No hi havia pressupost enlloc. Era to fum.


Recordem que Conesa ha demanat aquesta mateixa setmana que l'estació amb itercanviador de Vullpalleres es construeixi en aquest mandat. De fet, la tinent d'alcalde de Territori va assegurar que el nou govern tripartit s'havia fet enrere per construir aquesta infraestructura que permetria compartir la xarxa de FGC amb la de Renfe.

Menéndez ha volgut aclarir que l'acte de presentació a Sant Cugat entre Lluís Recoder i l'antic director de Ports i Transports, diu, va ser 'fer volar coloms'. Assegura el protaveu socialista que mai la Generalitat ha tingut la voluntat de tirar endavant aquest intercanviador:

Jordi Menéndez

Aquelles explicacions fetes a l'Ajuntament van ser fum. No existia res de res.


Menéndez assegura que ha mantingut converses amb el departament de Política territorial i Obres Públiques de la Generalitat, FGC i els explotadors de la línia i li han assegurat que Vullpalleres tindrà nova estació tot i que sense un intercaviador que connecti amb renfe. Recoredm que l'ens estatl ferroviària sempre s'ha mostrat contrària a aconstruir aquesta plataforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.