La Junta de Veïns de Valldoreix torna avui a debatre sobre el PGM


  • Comparteix:

Anterior Junta de Veïns del territori

Anterior Junta de Veïns del territori

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix es reuneix aquest dijous per debatre les mocions presentades pels partits. Sobre la taula hi tornarà a ser la modificació del Pla General Metropolità (PGM), fruit de d'una proposta de la CUP-PC, ERC-MES i C's que vol paralitzar la modificació engegada des de l'Ajuntament. La sessió començarà a les vuit de la tarda a la Casa de la Vila del territori.

A banda d'aquesta qüestió, la cita tractarà el suport suport del territori a la Marxa SOM, una iniciativa popular que recorrerà diferents punts de Catalunya aquest estiu per recollir propostes per a la construcció d'un nou país'. Aquest debat tindrà lloc a proposta de la CUP-PC, ERC-MES i CiU-Actuem.

CUP-PC, ERC-MES i C's també presenten una moció conjunta que reclama l'obertura del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Valldoreix tot l'any.

Ordre del dia

1. Aprovació de l'esborrany de l'acta del ple ordinari del dia 31 de març de 2016 i el ple ordinari del dia 19 de maig de 2016, i els plens extraordinaris de data 13 de juny de 2016 i 6 de juliol de 2016.

2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple:

A) Moció del grups de CUP-PC, ERC-MES i CiU de Suport a la Marxa Som
B) Moció del Grups de CUP-PC, ERC-MES i C'S per demanar l'obertura del Cap de Valldoreix durant tot l'any
C) Moció de la CUP-PC, ERC-MES i C'S per a la paralització de les accions a realitzar dins la 'Modificació del Pla General Metropolità de Valldoreix i altres zones del Municipi' per part de les Administracions Municipals d'àmbit de Sant Cugat del Vallès

3. Donar compte dels Decrets de contractació de quantia superior a 9.000 euros, des del dia 1 de maig de 2016 fins al dia 30 de juny de 2016.

4. Donar compte del Decret núm 436/2016 de Presidència de l'EMD, de data 7 de juliol de 2016, de nomenament d'Elena Degollada Bastos, com a vocal encarregada de l'àrea d'economia, serveis generals, participació ciutadana i Pla d'Actuació Municipal.

5. Integració en el grup de CiU d'Elena Degollada Bastos.

6. Nomenament de representant a la Comissió Especial de Comptes pel Grup de CiU a Elena Degollada Bastos.

7. Donar compte del Decret núm 435/2016 de Presidència, de data 7 de juliol de 2016, d'establiment de les retribucions de la nova vocal Elena Degollada Bastos.

8. Ratificació del Decret de Presidència núm. 391/2016 de nomenament de Josep Puig Belman a l'Observatori d'Habitatge de Sant Cugat del Vallès.

9. Aprovació de la Modificació pressupostària núm. 8/2016.

10. Revisió amb caràcter singular i excepcional del lloc de treball de Cap de Administratiu de Serveis Territorials.

11. Incrementar la jornada de l'enginyer municipal per fer les funcions en matèria de riscos laborals.

12. Informar favorablement el Pla Especial d'ordenació i ús de l'equipament situat a l'entorn de la seu de l'EMD de Valldoreix i remetre'l a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per a la seva aprovació.

13. Acció de govern.

14. Precs i preguntes

A) Preguntes del Grup de Ciutadans

1) Hi ha alguna resolució del Jutjat sobre les tres cases del carrer Francesc?
2) Les voreres de Valldoreix són estretes i el pas és en moltes d'elles dificultós, si a això li sumem el creixement desmesurat de les plantes que provenen dels jardins privats o parcel·les públiques i que envaeixen l'espai públic, fan les voreres de molts carrers intransitables. No podríem fer més podes i així facilitar l'ús dels vianants?

B) Pregunta del grup de la CUP-PC sobre l'etiquetatge dels preus a les parades del Mercat de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.