El PP insisteix en la necessitat de més presència policial davant 'l'augment de robatoris'


  • Comparteix:

El portaveu del PP, Álvaro Benejam / Foto: Ajuntament

El portaveu del PP, Álvaro Benejam / Foto: Ajuntament

El PP lamenta que Sant Cugat sigui la ciutat de més de 50.000 habitants que més robatoris en relació amb el nombre d'habitatges va patir el 2014. Els populars asseguren que de gener a maig s'han produït a Sant Cugat més de 300 robatoris amb força a llars, 160 per sota que durant tot l'any 2015. Per pal·liar la situació, el partit insisteix a reclamar més presència policial, una proposta que el ple d'aquest mes va tombar.

La formació considera que la ciutat requereix 220 agents de Mossos d'Esquadra, davant dels 72 que actualment hi ha. El portaveu del partit, Álvaro Benejam, creu que si no es garanteix aquesta xifra els robatoris continuaran augmentant.

Álvaro Benejam

Al ritme que anem enguany arribarem als 730 robatoris. És una dada alarmant. Tenim poca presència policial. Ens ho han fet arribar integrants dels Mossos d'Esquadra.


Benejam ha assegurat que traslladaran la necessitat de tenir més policies a la ciutat en la propera comissió de seguretat, on ja treballarà el nou director de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Jaume González Moreno.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.