El PDC de Sant Cugat demana a la Generalitat que mantingui l'oficina liquidadora de l'Agència Tributària


  • Comparteix:

Les 15 noves oficines de l'ATC s'activaran al 2017 / Foto: Generalitat de Catalunya

Les 15 noves oficines de l'ATC s'activaran al 2017 / Foto: Generalitat de Catalunya

El PDC de Sant Cugat lamenta l'anunci de la conselleria d'Economia sobre el possible tancament de l'oficina liquidadora de l'Agència Tributària a Sant Cugat. El partit demana que es mantingui oberta i que es quedi a la ciutat per continuar donant servei als santcugatencs.

La Generalitat té la voluntat que la funció que exerceixen els registradors de la propietat de les 53 oficines liquidadores, una de les quals està ubicada a Sant Cugat, sigui assumida les 15 noves delegacions de l'Agència Tributària Catalana (ATC) que vol obrir al 2017. Aquest tancament d'oficines suposaria un estalvi de 17,2 milions anuals per al govern, segons el secretari d'Hisenda, el republicà Lluís Salvadó. Els 277 registradors que hi ha actualment en actiu s'incorporarien a l'ATC.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda i membre del PDC, Damià Calvet, remarca que és una amenaça que afecta més municipis al marge de Sant Cugat.

Damià Calvet

Hi ha altres municipis que també volen que continuïn les oficines. Exposarem la situació a la secretaria d'Hisenda del govern.


Calvet ha avançat que treballen per presentar una moció al ple municipal per demanar que es mantingui el servei de l'oficina liquidadora de l'Agència Tributària a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.