Convergència proposarà al ple ampliar i identificar els establiments que permeten l'entrada d'animals


  • Comparteix:

La iniciativa consisteix en crear adhesius per identificar els establiments que permeten l'entrada d'animals / Foto: ACN

La iniciativa consisteix en crear adhesius per identificar els establiments que permeten l'entrada d'animals / Foto: ACN

Convergència proposarà al ple ampliar i identificar els establiments que permeten l'entrada d'animals domèstics. La formació presentarà una moció al ple de dilluns que ve on suggereix crear unes enganxines amb el lema 'Establiment amic dels animals' com a alternativa de la de 'prohibida l'entrada d'animals'. El grup municipal també proposa elaborar una normativa interna que reguli l'entrada d'animals a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'ajuntament.

La moció preveu promoure entre els establiments de lliure concurrència l'adhesió a la campanya i facilitar-los el distintiu. El text també vol estudiar les restriccions que l'ordenament jurídic preveu en aquests espais per veure quins es poden formar part de la iniciativa. Ho explica el regidor de la formació Joan Puigdomènech.

Joan Puigdomènech

Donem la possibilitat que un establiment enlloc de prohibir l'entrada dels animals domèstics amb els seus responsables, els admeti. Això en altres països és una moneda corrent.


Convergència també proposa a la Taula de Benestar Animal que estudiï la legislació internacional existent per treballar en l'evolució de la iniciativa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.