Joly creu que el recurs interposat per l'EMD sobre el conveni econòmic no és la millor forma de començar a treballar.


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda assegura que Ajuntament i EMD arribaran a un acord

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda assegura que Ajuntament i EMD arribaran a un acord

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda considera que el contenciós administratiu presentat per l'EMD contra l'Ajuntament no és la millor manera de començar a treballar per revisar l'import del conveni entre les dues administracions, tot i acceptar que és un recurs legítim. Tot i això, Joly ha assegurat que l'Ajuntament vetllarà perquè s'arribi, finalment, a un acord.

En declaracions al magazine 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda ha remarcat que, tot i la legitimitat evident de l'EMD d'interposar un recurs contenciós-administratiu contra l'import econòmic consignat als pressupostos municipals d'aquest any, aquesta no és la millor manera de començar a treballar per aprovar un nou conveni econòmic.

Tot i això, Joly ha assegurat que des de l'equip de govern no tenen ganes de buscar 'brega'.

Jordi Joly

Tenen tota la legitimitat de posar tots els contenciosos que vulguin, però aquesta no és la millor manera de començar a treballar.


El tinent d'alcalde ha volgut recordar que les condicions d'un nou conveni depenen dels informes dels tècnics i els economistes i no només de la voluntat política, i ha afegit que està convençut que s'acabarà arribant a un acord, ja que segons ha dit, l'equip de govern ha de vetllar per les necessitats de tots els ciutadans del municipi.

Jordi Joly

Arribarem a un acord, hi hem d'arribar, i nosaltres vetllarem per això.


Jordi Joly ha fet aquestes declaracions després que, fa uns dies, el ple de l'EMD aprovés iniciar un recurs contenciós-administratiu contra la decisió de l'Ajuntament de desestimar les esmenes que havien presentat als pressupostos municipals en relació a l'import econòmic consignat consignat a Valldoreix.

L'inici d'aquest recurs va ser aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern, l'abstenció del PP i els vots en contra dels vocals de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.