ERC manté la moció on associa SCC amb l'extrema dreta i està 'tranquil·la' per la denúncia de l'entitat


  • Comparteix:

Les JERC va presentar la moció alternativa en roda de premsa

Les JERC va presentar la moció alternativa en roda de premsa

El grup municipal ERC-MES es mostra tranquil pel fet que Societat Civil Catalana (SCC) ha portat davant la fiscalia d'odi i discriminació de Barcelona la seva moció de rebuig a les ideologies totalitàries a la UAB. Els republicans asseguren que no retiraran aquesta moció alternativa excepte si el PP també retira la seva, en què demana donar suport a SCC pels fets del desembre passat a la UAB. Les JERC van criticar el text dels populars pels 'vincles d'aquesta entitat amb grups d'extrema dreta'.

Els independentistes no han rebut cap citació judicial encara i asseguren que s'han assabentat de la denúncia pels mitjans de comunicació. El regidor d'ERC-MES i membre de les JERC, Èric Gómez, afirma que no demanaran disculpes, tal com exigeix SCC, i que l'entitat unionista sí que hauria de disculpar-se per l'assistència a actes de caire feixista.

Èric Gómez

Poden agradar més o menys, però els fets és que hi ha un president de SCC que va participar en un acte de record a l'alçament del 18 de juliol i això és una mostra de feixisme.


De cara al ple, Gómez ha demanat a les forces polítiques que es posin 'al costat dels demòcrates' i votin a favor de la seva moció alternativa.

El desembre passat estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) van protestar contra un acte celebrat al centre per SCC, entitat que els republicans vinculen a l'extrema dreta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.