Veïns de la Floresta recullen signatures contra el feixisme per uns cartells de Democracia Nacional


  • Comparteix:

Imatge de l'organització / Foto: web de Democracia Nacional

Imatge de l'organització / Foto: web de Democracia Nacional

Veïns de la Floresta inicien una recollida de signatures per rebutjar el feixisme al districte arran de l'augment de pintades i cartells signats per l'organització d'ultradreta Democracia Nacional. El consell de barri d'aquest dimarts ha presentat un manifest contra el feixisme que vol ser 'el màxim transversal' possible.

El veí i impulsor de la iniciativa, Nahuel Quimasó, ha explicat a Cugat.cat que han aparegut 'cartells nazis' a la zona.

Nahuel Quimasó

Intentem que la resposta a uns cartells d'aquest tipus, feixistes i nazis, sigui el més transversal possible perquè totes les persones que estan a favor de la democràcia puguin adherir-s'hi.


El manifest recorda que no es poden tolerar missatges com 'STOP islamització d'Europa' i cartells 'de propaganda feixista' i que totes les persones 'són benvingudes' a la Floresta perquè 'el valor de la diferència forma part de la nostra riquesa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.