La CUP-PC es veu 'forta i molt capaç' de tenir un projecte de governabilitat d'aquí a dos anys


  • Comparteix:

Antonio Ontañón, Núria Gibert i Ignasi Bea a la roda de premsa

Antonio Ontañón, Núria Gibert i Ignasi Bea a la roda de premsa

La CUP-PC treballarà durant els dos anys que queden de mandat fer visible als santcugatencs que la seva proposta és 'una alternativa' al govern de la ciutat. Ho han explicat membres de la coalició en una roda de premsa aquest dimecres per fer balanç de meitat de mandat. La portaveu cupaire, Núria Gibert, ha destacat que el seu projecte, a més de ser alternatiu, és plausible.

Gibert ha resumit així l'estat del grup municipal.

Núria Gibert

Estem molt forts i ens sentim molt capaços i amb moltes ganes de tenir un projecte de governabilitat d'aquí a dos anys. En aquests dos anys que queden, volem demostrar que és un projecte per a tots els santcugatencs, no només per una classe social determinada, que és just, necessari i plenament factible.


Els anticapitalistes han aprofitat per repassar la feina feta durant aquests dos anys i s'han mostrat satisfets. En aquest sentit han destacat les accions per aconseguir 'un Sant Cugat per a tothom i no només per a uns quants'. Una altra línia estratègica per a la CUP-PC ha estat 'posar fre a l'opacitat de l'Ajuntament'. Sobre aquesta qüestió han destacat la creació de la primera comissió especial, la del cas Teyco, i les auditories externes en la licitació del PAV3.

La coalició també ha tret pit de la tasca en foment de la participació i en qualitat democràtica i ha posat com a exemple 'l'èxit de participació' del consell de barri de la Floresta presidit, fins ara, pel regidor cupaire Ramon Piqué.

Els independentistes han aprofitat per passar revista a les polítiques dutes a terme per l'equip de govern, al qual han acusat de ser 'incapaç de tenir una línia clara de govern i de semblar un pollastre sense cap'. També han criticat les darreres aliances del govern, en referència al pacte amb el PSC, que han titllat d''intel·ligibles i improvisades'. També han acusat el govern 'd'estar instal·lat en el cofoisme. El regidor cupaire Ignasi Bea ha lamentat l'actitud de l'equip de govern en aquest mandat.

Ignasi Bea

Lamentem profundament la poca tolerància a qualsevol crítica o proposta. S'ho prenen tot com un atac. Crec que el fet de no tenir majoria absoluta i tenir les coses més complicades han quedat de manifest.


La CUP-PC també ha parlat d'un dels moments més crítics per a la coalició durant aquests dos anys de mandat, la marxa del partit de Dimitri Defranc a qui han tornat a demanar l'acta de regidor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.