Alts càrrecs santcugatencs es mantenen en les seves responsabilitats al costat del govern


  • Comparteix:

Alts càrrecs santcugatencs de la Generalitat es mantenen en les seves responsabilitats i fan costat al govern, cessat per l'executiu espanyol en aplicació de l'article 155 de la Constitució. La secretària de Sostenibilitat i Medi Ambient, Marta Subirà; el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, i el director de l'Institut Català del Sòl, Damià Calvet, han explicat a Cugat.cat que aquest dilluns aniran a treballar amb normalitat, com ha demanat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Les funcions de les conselleries de les quals depenen aquests càrrecs han estat assumides pels ministeris espanyols, després que l'executiu espanyol hagi cessat tot el govern, amb els santcugatencs Raül Romeva i Clara Ponsatí, així com hagi suprimit el Diplocat, del qual és responsable el també santcugatenc Albert Royo.

Tot i així, la resta d'alts càrrecs santcugatencs es mantindran en les seves responsabilitats, com ha explicat la secretària de Sostenibilitat i Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

El govern ens ha comunicat que actuem amb normalitat i que dilluns hem d'anar a treballar i exercir les nostres funcions com a membres del legítim govern de Catalunya . No hem estat cessats.


S'ha expressat en la mateixa línia el director de l'Institut Català del Sòl, Damià Calvet, que ha lamentat la contundència de la intervenció del govern espanyol i ha assegurat que la resposta ha de ser 'normalitat'.

Damià Calvet

La instrucció que tenim és mantenir-nos en el nostre lloc de treball intentant amb la màxima normalitat gestionar el dia a dia que es mereixen els ciutadans del país.


El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, també ha confirmat a Cugat.cat que aquest dilluns assistirà al seu lloc de feina amb normalitat en compliment de les seves responsabilitats




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.