El grup local de Procés Constituent dóna suport a la CUP-CC de cara al 21-D


  • Comparteix:

Antonio Ontañón (PC) amb Núria Gibert i Ignasi Bea (CUP), en una imatge d'arxiu

Antonio Ontañón (PC) amb Núria Gibert i Ignasi Bea (CUP), en una imatge d'arxiu

La delegació local de Procés Constituent (PC) ha manifestat 'tot el suport' a la CUP-CC per a les eleccions catalanes del 21 de desembre. El posicionament arriba després que els anticapitalistes hagin decidit aquest diumenge presentar-se als comicis amb una candidatura 'el més àmplia possible' i 'rupturista i independentista'. Ara, el PC ha de decidir la fórmula per concretar una candidatura conjunta amb els cupaires o integrar-se en el conjunt de partits i associacions que formen Crida Constituent.

El membre de l'agrupació local de PC, Antonio Ontañón, considera que el seu partit i la CUP tenen afinitats i ho ha exemplificat amb la candidatura que van presentar conjuntament a Sant Cugat per les eleccions municipals.

Antonio Ontañón

Sobretot a Sant Cugat, la feina que fem és bastant bona i ens dóna una pràctica de treball comú.


Procés Constituent, fundat pel santcugatenc Arcadi Oliveres i per Teresa Forcades, va presentar-se el 2013. A Sant Cugat, dos anys després, van concórrer en una candidatura conjunta amb la CUP, que va aconseguir quatre regidors i que es va situar com la segona força política a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.