Cs acusa Conesa d''inacció' per mantenir la placa 'plaça de l'1 d'octubre' a la plaça del Rei


  • Comparteix:

Cs lamenta que la placa romangui encara a la plaça / Foto: Cs

Cs lamenta que la placa romangui encara a la plaça / Foto: Cs

Cs lamenta la passivitat de l'alcaldessa, Mercè Conesa, en no actuar, diu, davant la col·locació de la placa que 'rebateja' la plaça del Rei com a plaça de l'1 d'octubre, en una acció de protesta del Comitè de Defensa de la República (CDR). Els taronges exposen que un mes després la placa no ha estat retirada la qual cosa suposa un incompliment de l'ordenança de civisme i 'una usurpació i falsificació de la plaça'.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, considera inadmissible no actuar en aquest cas i recorda que l'ocorregut a la plaça del Rei és només una mostra d'altres 'actes incívics', com cartellades i pintades independentistes, que hi ha a la ciutat.

Aldo Ciprian

És una cosa que és fàcil de treure. S'hauria de perseguir i multar les persones que es dediquen a penjar aquests cartells.


Ciprian ha acusat l'alcaldessa de ser còmplice davant aquestes cartellades que 'entitats independentistes han fet amb total impunitat'. El portaveu taronja assegura que, amb aquesta actitud, l'equip de govern continua 'homogeneitzant un municipi que no és monocolor'.

El també regidor ha recordat que aquest dilluns Cs ha anunciat a àmbit català la presentació de recursos a totes les juntes electorals per demanar la retirada d'estelades i pancartes d'edificis públics. En aquesta sentit, el partit ha valorat l'actuació del PP de portar la pancarta a favor dels 'presos polítics' a la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.