El PSC celebra el seu segon congrés local amb la voluntat d'obrir una nova etapa política


  • Comparteix:

El segon Congrés del PSC de Sant Cugat debatrà el proper 23 d'octubre a Valldoreix el pla d'actuació del partit pels propers 4 anys. Els socialistes tractaran, a través de diferents ponències, el reglament intern, la feina del grup municipal i la successió de l'actual vicesecretari, Salvador Gausa.

El Casal de Cultura de Valldoreix acollirà el proper 23 d'octubre el segon Congrés del PSC de Sant Cugat. L'acte, que té com objectiu garantir la pluralitat i la transparència, i obrir una nova etapa, tractarà el Pla d'actuació de l'agrupació pels propers 4 anys, el reglament intern, l'informe de gestió i la feina del grup municipal.

El membre de la comissió organitzadora del Congrés, Francesc Serra, explica el contingut de les ponències que s'estan preparant aquest darrers dies.

Francesc Serra

Tractarem en diferents ponències temes com el pla d'actuació per ser després debatut i aprovat


A més, el primer secretari de l'agrupació, Salvador Gausa, ha anunciat que deixarà a partir del dissabte 23 la seva tasca, per centrar-se en la seva tasca com a regidor del grup municipal. El seu successor serà escollit entre totes les candidatures presentades al mateix Congrés. Salvador Gausa explica els motius d'aquesta decisió.

Salvador Gausa

Deixo el càrrec per donar pas a la gent jove i per arribar a una millor especialització del grup municipal i l'agrupació.


Aquest segon Congrés serà obert als més de 800 afiliats i simpatitzants de l'agrupació santcugatenca, que podran aportar les seves idees. Un dels temes centrals de l'acte serà Can Busquets, per tal de planificar i difondre la seva posició contrària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.