Els comerciants afectats per la nova àrea verda d'aparcament alerten que els farà perdre clients


Temes relacionats

L'àrea verda d'aparcament entrarà en servei el 30 d'abril en cinc barris de Sant Cugat (16/mar/18)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja ha començat a pintar les zones d'aparcament

L'Ajuntament ja ha començat a pintar les zones d'aparcament

Les associacions de comerciants afectades per la nova àrea verda d'aparcament al centre de Sant Cugat exposen que la mesura provocarà que els clients marxin a altres llocs on l'aparcament és gratuït, com els centres comercials. Sant Cugat Comerç (StC), l'Associació de Comerciants Centre Vila i l'Associació de Comerciants Barri del Monestir coincideixen a criticar la manca de places per aparcar de manera gratuïta i lamenten el greuge econòmic que suposarà l'àrea verda també per als mateixos treballadors de la zona.

Les tres associacions remarquen que actualment hi ha poc aparcament gratuït i, per tant, estan en contra de l'àrea verda que implementarà l'Ajuntament d'aquí a un mes als barris del Monestir, Can Cabassa, Torreblanca, Centre i Eixample Sud. El president de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, Toni Gual, és el més bel·ligerant a l'hora de criticar la mesura.

Toni Gual

Els que venim de fora, on aparquem els vehicles? No podem pagar 2,20 euros l'hora, és inassumible. Cada vegada hi ha menys places d'aparcament i més cares.


En la mateixa línia s'expressa la presidenta de l'Associació de Comerciants Centre Vila, Maria Calopa.

Maria Calopa

Els que vinguin de fora hauran de pagar, quan ara no ho feien. Tornem al de sempre, en lloc d'ajudar a què la gent vingui aquí, això facilita que se'n vagin cap als centres comercials.


De la seva banda, la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aida Fernández, assegura que els comerciants estan 'revolucionats' i 'inquiets', i proposa que l'Ajuntament implementi un preu reduït per als treballadors.

Aida Fernández

Hauríem de tenir un preu especial pels treballadors d'aquestes zones, perquè molts no són de Sant Cugat, han de venir amb el seu vehicle i ho tenen complicat per aparcar.


Fernández explica que estan pendents d'unificar la posició amb els associats i plantejar les seves queixes a l'Ajuntament. També apunta que els comerços de proximitat han d'apostar per donar serveis de valor afegit com per exemple els tiquets d'aparcament que ofereixen molts establiments de Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.