El PP vol arribar als 120 agents de Policia Local a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Policia Local / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la Policia Local / Foto: Localpres

El PP reclama que Sant Cugat compti amb un mínim de 120 agents de la Policia Local. Segons la formació, ara mateix la ciutat té operatius uns 90 agents, fet que considera que està per sota de les recomanacions de la Generalitat i que comportarà amb les jubilacions futures que el greuge s'ampliï. El PP presentarà aquest dilluns una moció que reclama un increment en la plantilla policial, així com dotar el cos de vehicles nous, de més formació i d'un pla director.

Segons el PP, aquest augment de la plantilla és un compromís que ara és possible gràcies a canvis legislatius. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha destacat la necessitat d'actuar amb previsió per reposar les places afectades per prejubilacions.

Álvaro Benejam

Hem de preveure la reposició d'aquests agents que fins ara no s'ha fet. Un dèficit d'agent provoca inseguretat.


La moció també insta a reforçar el torn de nit i els caps de setmana, elaborar un reglament de segona activitat de la Policia Local, incrementar la formació dels agents, renovar els vehicles i crear un pla director del cos. Benejam ha advertit que la manca d'efectius provoca inseguretat.

Álvaro Benejam

A Sant Cugat ja tenim un dèficit amb 90 agents, que està per sota de la ràtio recomanada.


Segons el PP, aquestes propostes recullen demandes sorgides des del mateix cos. La formació ja va presentar una moció similar el ple passat, que finalment va retirar davant la gran quantitat d'esmenes presentades pel PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES. El PP ha incorporat a la nova moció algunes d'aquestes propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.