Neix la campanya Freedom Ponsatí de suport a l'exconsellera


  • Comparteix:

L'entitat ha començat la campanya / Foto: ANJI

L'entitat ha començat la campanya / Foto: ANJI

La secció local de l'Assemblea de Joves Independentistes de Catalunya (ANJI), la branca juvenil de l'ANC, ha impulsat a Sant Cugat la plataforma Freedom Ponsatí per donar suport a l'exconsellera. La santcugatenca, que el dia 30 afronta el judici per la seva extradició des d'Edimburg, rebrà també el suport d'alguns santcugatencs, que a títol particular s'uniran a la crida a donar-li suport durant el judici.

L'ANJI ha decidit tirar endavant aquesta campanya, per la qual han creat els comptes de Twitter i Instagram i han elaborat cartelleria que han penjat a la ciutat. L'objectiu, segons ha explicat la membre de l'associació Núria Sancho, és transmetre el suport a l'exconsellera santcugatenca.

Núria Sancho

Hem decidit tirar endavant el projecte ja que la Clara Ponsatí és santcugatenca i ningú s'ha preocupat per fer-li res. Per això hem cregut que calia fer-li alguna cosa.


Sancho ha explicat que els consta que Ponsatí i el seu advocat saben de la creació de la plataforma i els segueixen tant a Twitter com a Instagram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.