El PDeCAT-Demòcrates tanca el curs satisfet amb la feina feta i amb l'objectiu de revalidar l'alcaldia


  • Comparteix:

El PDeCAT-Demòcrates ha fet aquest juny la cinquena remodelació del cartipàs

El PDeCAT-Demòcrates ha fet aquest juny la cinquena remodelació del cartipàs

El PDeCAT-Demòcrates deixa enrere 'un curs polític intens' marcat per la política nacional i els canvis al cartipàs. El grup municipal defensa la feina feta aquest any i considera que el pitjor d'aquest curs ha estat l'aplicació del 155 que 'també ha afectat el món local'. A l'altra cara de la moneda, la coalició hi situa 'el pas endavant que han fet molts projectes importants per a la ciutat' com els canvis per fomentar la mobilitat sostenible, la cobertura de la pista de les Planes, l'inici de les obres de l'institut Leonardo da Vinci i de La Unió Santcugatenca, entre d'altres. Tot plegat, unes valoracions que arriben quan falta menys d'un any per a les eleccions municipals on PDeCAT-Demòcrates aspira a revalidar l'alcaldia.

La portaveu del grup municipal, Cristina Paraira, ha explicat que la voluntat del govern és impulsar i acabar alguns dels projectes engegats a la ciutat com la millora del Parc Empresarial de Can Sant Joan i La Unió Santcugatenca, entre d'altres, i convèncer els santcugatencs per revalidar l'alcaldia de cara al maig de l'any que ve.

Cristina Paraira

Precisament amb decisió però amb humilitat. Sabem que a vegades ens hem equivocat o hi ha coses que les hauriem pogut fer millor. Cal poder corregir en els casos que sigui necessari, que és com intentem treballar.


En aquesta línia, un dels eixos estratègics per al PDeCAT-Demòcrates és que Sant Cugat sigui una ciutat que generi oportunitats, amb desenvolupament econòmic i que 'ningú quedi enrere'. Per fer-ho tornen a posar sobre la taula la necessitat de fer una taula d'habitatge per dissenyar què es pot fer a curt termini per millorar la situació.

Un dels punts d'inflexió del curs per al govern ha estat la cinquena remodelació del cartipàs, motivada per la marxa de Mercè Conesa i Damià Calvet. Paraira ha agraït un cop més la feina feta pels antics companys de consistori i ha destacat 'la fortalesa de l'equip' que treballa amb la convicció de tenir 'un projecte que ens creiem i que pensem que és el millor per a la ciutat'. La portaveu del grup municipal també ha descrit els canvis del cartipàs com una oportunitat per donar 'noves visions a l'equip'.

De cara a les eleccions del maig del 2019 la coalició treballa amb la mirada posada en guanyar l'alcaldia 'en les millors condicions'. Si no és possible aconseguir una majoria absoluta, des del grup municipal veuen amb bons ulls un govern de la mà d'ERC-MES. Un pacte que les alcaldesses Mercè Conesa i Carmela Fortuny ja han ofert durant aquest mandat als republicans.

Cristina Paraira

D'acord amb la situació política que tenim ens agradaria que ERC fos un bon company de viatge a la nostra ciutat.


El tancament del curs polític també ha servit per fer autocrítica de la gestió municipal. Un exercici, que segons Paraira, l'equip de govern fa de forma constant. En aquest sentit, una de les coses que des del govern consideren que cal millorar és la gestió dels pressupostos participatius, un projecte que els fa sentir orgullosos però que alhora, cal seguir treballant per millorar la seva gestió i execució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.