ICV-EUiA celebra la influència exercida sobre la política municipal

La coalició ja posa la mirada a les municipals per cercar 'una alternativa d'esquerres'


  • Comparteix:

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez formen el grup / Foto: Localpres

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez formen el grup / Foto: Localpres

ICV-EUiA celebra la influència que ha tingut en la política municipal aquest any en el tancament del curs polític. La coalició ecosocialista destaca la feina feta en àmbits com el medi ambient, el feminisme i la participació ciutadana i encara els últims mesos abans de les eleccions amb el repte de construir 'una alternativa d'esquerres amb lideratges compartits' que porti noves cares al govern.

El portaveu de la formació, Ramon Gutiérrez, ha posat en valor la capacitat del seu grup, amb dos regidors, per influir en la política municipal.

Ramon Gutiérrez

Valorem la nostra tasca durant aquest curs polític. Creiem que les principals propostes en igualtat, medi ambient, feminisme i participació ciutadana les hem sabut liderar.


Gutiérrez ha valorat també el funcionament de l'equip de govern i ha assenyalat la seva 'inestabilitat' amb la sortida d'Unió i la marxa de regidors a la Generalitat. Per al portaveu ecosocialista, això sí, el nou lideratge municipal és 'continuïsta', fet que els fa pensar que 'les prioritats seran les mateixes' i que es continuarà sense redreçar situacions com l'habitatge on 'sembla que la nova alcaldessa té intencions, però s'ha quedat en titulars'.

La coalició encara a partir del setembre el procés de construcció de la candidatura de cara a les municipals de l'any vinent, on es planteja assaltar el govern de la mà d'una 'alternativa d'esquerres' que aposti per 'lideratges compartits'.

Ramon Gutiérrez

Per part nostra ens prenem el curs com el moment per construir aquesta alternativa. Per tant, sense electoralisme, ens el prendrem per treballar de cara a aquesta nova majoria que volem construir.


ICV-EUiA formarà part de la confluència que s'està treballant des de Sant Cugat en Comú i que encara es troba en fase de disseny del programa electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.