Recta final per a la connexió de Can Barata amb la xarxa d'abastament d'aigua

El barri disposarà properament també de connexió a internet per fibra òptica


  • Comparteix:

Obres de millora a Can Barata

Obres de millora a Can Barata

Els treballs perquè el veïnat de Can Barata disposi dels mateixos serveis que la resta de Sant Cugat continuen. Les obres per connectar aquesta zona a la xarxa d'abastament d'aigua, que van començar a finals d'hivern, estan a punt d'acabar. A més, a partir del mes vinent, els habitants de Can Barata ja disposaran de connexió a internet via fibra òptica, que permet més velocitat i estabilitat a la navegació.

Precisament el veïnat ha estat clau a l'hora de tirar endavant aquestes mesures, ja que han pressionat les administracions pertinents a executar-les. El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat i Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, ha subratllat el paper de la ciutadania pel que fa a la millora de la ciutat. Són declaracions en una entrevista a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

Les associacions veïnals, una vegada s'ha aconseguit valor per al barri, han de veure què s'hi pot millorar. Necessitem un intercanvi constructiu amb el veïnat.


Els treballs de connexió a la xarxa d'aigua han suposat una inversió de 775.000 euros i són una reivindicació històrica del veïnat, que fins ara s'abastia gràcies a un pou i dos dipòsits d'aigua. La solució passa per una canonada d'1,2 quilòmetres que connectarà un dels dipòsits amb el sector de Vallsolana.

Més millores en les comunicacions
Des d'aquesta setmana les operadores de telefonia mòbil han ampliat la cobertura de la xarxa 4G a Sant Cugat. Des de l'Ajuntament s'ha informat que s'ha fet utilitzant una freqüència que fins fa poc s'utilitzava per a la TDT. Així, a partir d'ara s'hauria de poder usar els telèfons mòbils des de més punts de la ciutat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.