El PSC vol que es millorin les condicions de les parades de taxi de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una de les parades de taxi de la ciutat / Foto: Ajuntament

Una de les parades de taxi de la ciutat / Foto: Ajuntament

El PSC vol que l'Ajuntament faci una aposta per la millora, tant en qüestions estètiques com pràctiques, de les parades de taxi de Sant Cugat. Els socialistes posen com a exemples la del CAP Sant Cugat, a la qual s'hi ha fet una millora en la pintura que veuen 'insuficient, i la de l'estació de FGC. L'agrupació considera que en aquest darrer punt s'hi hauria d'habilitar marquesines i també un lavabo per als taxistes.

Per fer-ho, el partit proposa traslladar la parada de l'estació del carrer Andana al dels Safareig, entre Domènech i Villà. Això permetria, asseguren, una millora 'substancial' sense pèrdua de centralitat. Per instal·lar-hi un lavabo, els socialistes proposen com a emplaçament ideal l'aparcament de bicicletes del carrer Andana.

Tot plegat és un plec de mesures que el PSC planteja arran de la competència entre taxis i els vehicles amb llicència VTC. En tot cas, el partit assegura que el nombre de llicències d'aquest tipus que operen a Sant Cugat és 'el correcte'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.