Cs demana el cessament immediat de la titular d'Habitatge per 'una gestió molt deficient'


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa d'aquest dilluns

Moment de la roda de premsa d'aquest dilluns

Cs se suma a les peticions de cessament de la tinent d'alcalde de Política de Cicle de vida, Progrés social i Habitatge, Susanna Pellicer. Per a la formació, l'alcaldessa ha d'apartar Pellicer de manera immediata per la seva gestió 'molt deficient' de les polítiques socials i per perjudicar la marca Sant Cugat. Exemple d'això, diu Cs, són les declaracions que la tinent d'alcalde va fer en una entrevista a Cugat.cat i que s'han esdevingut virals a les xarxes socials.

Cs considera que recomanar els veïns que no es poden pagar els preus de Sant Cugat que marxin de la ciutat no és una relliscada, sinó és una afirmació 'inacceptable i intolerable' que demostra la manera de fer del PDeCAT. 'Són excloents, supremacistes i elitistes', ha afirmat el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, el qual exigeix a l'alcaldessa que prengui mesures per evitar que es continuiï erosionant la marca Sant Cugat.

Tot i així, des de la formació creuen que aquestes declaracions són només 'la punta de l'iceberg' d'un equip de govern que 'discrimina' ciutadans. La regidora taronja Munia Fernández-Jordán ha posat com exemple els veïns que no reben la documentació en castellà, aquells que no es poden pagar seguretat privada i aquells que veuen en entrar al consistori una pancarta de suport als 'presos polítics' quan no estan d'acord.

Tot això, ha dit el regidor Sergio Blázquez, va en sintonia amb una política d'habitatge 'raquítica' i una política social que 'ha fracassat'. Per al regidor, les mesures impulsades des de l'equip de govern en aquestes matèries han estat un 'brindis al sol', quan el que es requereix és reformular els serveis socials i dotar-los de més recursos.

Cs consideren que en una població 'amb aquest nivell de renda, l'exclusió social no hauria d'existir'.






Aldo Ciprian

Són excloents, supremacistes, elitistes i tot allò que no volem que sigui la ciutat de Sant Cugat.

Sergio Blázquez

Hem fet una reflexió i podem dir que l'àrea que més ha fracassat són les polítiques socials i d'habitatge.

Munia Fernández-Jord

Una ciutat amb aquest nivell de renda l'exclusió social no hauria d'existir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.