Aturat el concurs per a la gestió de l'aigua fins completar l'estudi de la seva municipalització

Aquesta gestió ja s'havia aprovat al ple de juny de 2015


  • Comparteix:

Sorea gestiona actualment el servei de l'aigua a Sant Cugat / Foto: ACN

Sorea gestiona actualment el servei de l'aigua a Sant Cugat / Foto: ACN

L'Ajuntament es compromet a encarregar a un organisme públic l'estudi sobre la viabilitat de la internalització del servei d'abastament d'aigua a Sant Cugat. Fins a no tenir les conclusions d'aquest estudi, el consistori deixarà aturada la redacció del concurs per a la gestió de l'aigua, fins ara en mans de Sorea i que finalitza d'aquí a sis mesos. Aquests acords són fruit d'una moció institucional, presentada inicialment per la CUP-PC.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

De fet, l'Ajuntament es compromet a no licitar ni elaborar els plecs de condicions del concurs que concediria la gestió de l'aigua a una nova empresa, almenys fins a no tenir els resultats de l'estudi i que aquests s'hagin presentat a la Taula per a l'estudi de la municipalització de l'aigua, un comissió creada al 2015 fruit d'una moció.

Moció del juny de 2015
L'Ajuntament ja s'havia compromès, tres anys enrere, a estudiar la municipalització de la gestió del servei de l'aigua a la ciutat. La moció va ser presentada per la CUP-PC i ICV-EUiA i aprovada al ple de juny per unanimitat. El juny d'aquest 2018, els cupaires ja van recordar al govern que encara no s'havia complert cap dels compromisos aprovats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.