Desitjos polítics per al 2019

Els grups municipals marquen els objectius de l'any nou


  • Comparteix:

Els grups municipals han expressat els seus desitjos per al nou any a Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Els grups municipals han expressat els seus desitjos per al nou any a Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Els grups municipals obren també un nou any polític, marcat per les eleccions municipals. Per al 2019, els representants polítics expressen els seus desitjos, que ha recollit Cugat.cat.

Els desitjos per al 2019

Eloi Rovira (PDeCAT-Demòcrates)

Eloi Rovira (PDeCAT-Demòcrates)

Els reptes per al 2019 són molts, en molts àmbits i durant tot l’any, però posem especial èmfasi en la mobilitat sostenible, en l’impuls a l’accés a l’habitatge i en la seguretat, iniciant noves estratègies tecnològiques per prevenir i garantir el benestar a tota la ciutat. I, el més important, el repte del 2019 serà assolir el retorn a casa de les persones exiliades i la llibertat de tots els nostres presos polítics.


Núria Gibert (CUP-PC)

Núria Gibert (CUP-PC)

Per al 2019 la CUP-PC desitgem que la gent mantingui la persistència en les lluites del nostre temps: per la sobirania, la llibertat i la restauració dels drets polítics i socials. I que aprenguem a cuidar-nos i cuidar la vida.


Aldo Ciprian (Cs)

Aldo Ciprian (Cs)

Desitgem un 2019 on la prioritat torni a ser resoldre els problemes dels santcugatencs. Cohesionar, en lloc d’enfrontar. Un 2019 amb un nou govern i un nou projecte: un Sant Cugat per a tots.


Mireia Ingla (ERC-MES)

Mireia Ingla (ERC-MES)

Per un 2019 on Sant Cugat comenci a ser una ciutat que arribi a totes les persones que hi viuen, i on tothom s'hi pugui quedar a viure.


Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA)

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA)

El nostre repte pel 2019 és construir una nova majoria que faci canviar el govern municipal. Ens cal aquesta nova majoria per situar com a prioritat que a Sant Cugat no es quedi ningú enrere, fent èmfasi en l'emergència de l'habitatge i acabant amb la idea de ciutat exclusiva i excloent. No és un repte senzill però tenim la convicció que moltes persones a la ciutat es plantegen aquest objectiu. Tenim les ganes i la motivació per fer-ho possible.


Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

Els reptes d’aquest 2019 han de passar per la pau social i la cohesió, cal superar les barreres de la divisió i la confrontació, arraconar la violència i centrar-nos en el diàleg. Hem de cercar allò que ens uneix i no en allò que ens divideix, cal una mirada àmplia i deixar que cada actor jugui el seu paper. A Sant Cugat ens hem de centrar en els temes de ciutat i dels districtes, cal empatia i voluntat de treballar plegats per un futur millor.


Álvaro Benejam

Álvaro Benejam (PP)

Aspirem a aconseguir un Sant Cugat més segur, especialment si podem ser influents al govern que surti de les eleccions del maig. El nostre principal repte, a més de treballar per una ciutat millor, serà obtenir uns bons resultats electorals que permitin que poguem aplicar les nostres iniciatives municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.