ERC-MES vol que l'EMD de Valldoreix tingui un pla estratègic de comunicació

Els republicans creuen que per "la important dimensió administrativa" de l'EMD cal establir "criteris, estil i usos" en les comunicacions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

ERC-MES vol que l'EMD de Valldoreix elabori un pla estratègic de comunicació i una guia d'usos i estils, per tal de 'fixar els criteris a seguir en la comunicació interna i al veïnat' de la vila. El grup municipal ho defensarà a la junta de veïns de dijous vinent amb una moció que detalla que 'els criteris de comunicació' siguin 'clars i establerts' pel plenari, 'evitant les discrecionalitats del personal municipal'. Aquesta feina ha de servir per fomentar la relació entre l'ens descentralitzat i la ciutadania.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

Amb l'elaboració del pla, ERC-MES apunta a la necessitat d'implementar-lo en els comunicacions a través del web municipal i de les xarxes socials. Ara bé, els republicans exigeixen "garantir la igualtat del veïnat en l'accés a les comunicacions", en referència a la importància de fer arribar en paper els missatges.

El text justifica la proposta per "no caure en la deixadesa o el treball per impulsos".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.