Novetats sobre el camí que porta a l'escola Avenç

Neguit entre els familiars del centre pel futur d'aquesta via


  • Comparteix:

Fins a cinc intervencions a l'audiència pública del ple de gener han posat el focus sobre el camí del Crist Treballador, que connecta la Rabassada amb l'escola Avenç. La primera han estat Gemma Recio, que ha preguntat per què el camí no es pot tornar a asfaltar. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha admès que la decisió de treure l'asfalt de la zona va ser 'nefasta' i ha recordat que la zona no es pot asfaltar perquè és sòl no urbanitzable, però que durant la Setmana Santa es farà una prova amb un nou tipus de paviment.

Una altra mare, Anna Otero, ha agraït l'arranjament del caminet que va del carrer Llaceres a l'escola, però ha demanat que es procedeixi a il·luminar la zona perquè els infants puguin passar-hi sense por. Pel que fa a aquesta via, l'alcaldessa ha explicat que el govern està treballant per situar un espai de desencotxament a Llaceres perquè els infants puguin accedir a l'escola a través del caminet.

Hi ha hagut més intervencions sobre aquesta via. Gloria Remesar ha preguntat si s'instal·laran més pilones al camí. Ingla ha explicat que això encara no està decidit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.