ERC reclama a Salut 'la immediata reobertura' dels consultoris de la Floresta i les Planes

La secció local del partit considera que els dos centres són 'una absoluta prioritat' per a la ciutadania dels dos barris


Temes relacionats

Els CAP recuperen poc a poc la normalitat (10/jun/20)

Reobre el CAP de Valldoreix ( 1/jun/20)


  • Comparteix:

El centre social i sanitari de la Floresta dona sostre al consultori del districte / Foto: Ajuntament

El centre social i sanitari de la Floresta dona sostre al consultori del districte / Foto: Ajuntament

La secció local d'Esquerra Republicana reclama al departament de Salut 'la immediata reobertura' dels consultoris de salut de la Floresta i de les Planes. En un comunicat, el partit també insta l'Ajuntament a reforçar el servei de transport públic mentre estiguin tancats els dos centres per facilitar el desplaçament dels usuaris dels dos barris a altres centres sanitaris de referència. Aquestes dues peticions, expliquen els republicans, arriben després que Salut hagi decidit no reobrir els centres d'atenció sanitària de la Floresta i les Planes fins a l'octubre.

Aquesta mesura, alerta ERC, implica deixar sense assistència mèdica de proximitat a més de 6.000 persones. En el comunicat, el partit també assenyala que 'les explicacions que s'han rebut des de Salut no satisfan ni als veïns ni a l'agrupació local' i que per això demanarà una entrevista amb la consellera Alba Vergés per exposar-li les raons que fonamenten la seva posició de reobrir els dos CAP.

El president de la secció local d'Esquerra Republicana, Oriol Cisteró, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que no entenen perquè no obren els consultoris de salut de la Floresta i les Planes si els tres CAP de Sant Cugat sí que han pogut obrir. Aquesta mesura, segons Cisteró, posa en perill els veïns més vulnerables dels dos barris que no poden desplaçar-se o tenen problemes de mobilitat.


Oriol Cisteró

Tenint en compte que els tres CAP de Sant Cugat ja han obert, no entenem perquè els dispensaris de la Floresta i les Planes no poden obrir encara que sigui de manera parcial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.