La concessionària del complex esportiu de Valldoreix no contempla deixar la gestió abans que acabi el contracte

L'empresa critica que l'associació de veïns els 'utilitzi com a arma contra rivals polítics' i ofereix un 'debat públic' per parlar del conveni


Temes relacionats

Veïns de Valldoreix reclamen resoldre la concessió del complex esportiu després de vuit anys de litigi (15/jul/20)

L'EMD actuarà sobre la concessió del complex esportiu de Valldoreix quan la sentència sigui ferma (15/jul/20)


  • Comparteix:

Imatge de les pistes de pàdel del complex esportiu de Valldoreix / Foto: Google Maps

Imatge de les pistes de pàdel del complex esportiu de Valldoreix / Foto: Google Maps

Eventing Sports Cinc, l'empresa que gestiona el complex esportiu de Valldoreix, critica l'actitud de l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes (AVVPV) i lamenta que se'ls 'utilitzi com a arma política'. La concessionària, que presentarà en els propers dies un recurs de cassació a la sentència del TSJC que anul·laria la modificació del conveni del 2012, alerta que 'tornar al contracte anterior seria gravós per a l'EMD i per a la ciutadania de Valldoreix' i no contempla deixar la gestió abans que acabi el contracte, una petició que qualifica de 'bajanada'.

'Si rebem una oferta d'un milió d'euros en amunt els deixem el complex demà mateix', ha assegurat el responsable de l'empresa, Miquel Duran, en declaracions a Cugat Mèdia. Duran assegura que el compliment de la sentència implicaria que l'EMD tornés a pagar els subministraments i el manteniment, a més de compensar l'empresa per les obres de les pistes de pàdel, que s'haurien de revertir. Sobre la pista verda, de fet, el responsable de l'empresa argumenta que amb l'adequació de la zona els han fet 'un favor a la joventut i a la ciutadania de Valldoreix.' 'No tolerarem que torni a ser un fumadero de hachís i un espai de pràctiques incíviques', explica.

Duran s'ofereix a iniciar un debat públic sobre els canvis contractuals que anul·laria aquesta sentència i assegura tenir 'la mà estesa' per asseure's a parlar amb l'entitat veïnal 'i amb qui vulgui' per arribar a una entesa.


Miquel Duran

Demanar el rescat de la concessió és una bajanada, i jo ni ho contemplo. Si són capaços, que iniciïn l'expedient de rescat. Si rebem una oferta d'un milió d'euros com a mínim, nosaltres els deixem el complex demà mateix, com una bona joguina, a veure si tenen la capacitat de gestionar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.